Logo
Print this page

Καλιφόρνια: Ομογενής υποστηρίζει ότι φωτογράφισε... εξωγήινο

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στα Αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι φωτογραφίες που τράβηξε στο San Jose της Καλιφόρνιας η ομογενής Γιάννα Πεπονής, οι οποίες απεικονίζουν ένα μυστήριο πλάσμα, το παρουσιαστικό του οποίου παραπέμπει στα πρότυπα της εξωγήινης μορφής ζωής, όπως τα έχουμε συνηθίσει στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω φωτογραφία κίνησε το ενδιαφέρον και κυκλοφόρησε στα περισσότερα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς συνέπεσε χρονικά με την εμφάνιση μιας μυστηριώδους λάμψης που φώτισε τον σκοτεινό ουρανό της Καλιφόρνιας. ,

Το συγκεκριμένο φως φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε το βράδυ της 7 Νοεμβρίου, ενώ τα ευφάνταστα σενάρια για την προέλευση του άρχισαν γρήγορα να φουντώνουν στο διαδίκτυο.

Την επόμενη μέρα η κ. Πεπονής ανήρτησε την επίμαχη φωτογραφία στο Facebook και το Reddit εκφράζοντας την...απορία της. Όπως υποστήριξε, γύρω στις 11 το βράδυ άκουσε ένα ουρλιαχτό στο πίσω μέρος της αυλής της, γεγονός που την οδήγησε στο να βγει έξω και να βγάλει την συγκεκριμένη φωτογραφία.

Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα όταν το Facebook, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, αποφάσισε να κατεβάσει την συγκεκριμένη φωτογραφία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν ακόμα περισσότερο τα σενάρια συνωμοσίας, με τις εικασίες να διαδέχονται η μια την άλλη στο διαδίκτυο και τους υποστηρικτές της ύπαρξης εξωγήινης ζωής να κατηγορούν ανοιχτά την κυβέρνηση για προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών γεγονότων.

Πάντως οι αρχές προσπάθησαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο υποστηρίζοντας ότι το παράξενο φως που εθεάθη στην Καλιφόρνια οφείλεται σε μια άσκηση που πραγματοποίησε το ναυτικό στα νερά του Ειρηνικού, ενώ οι πιο δύσπιστοι υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες της κ. Πεπονή απεικονίζουν το έμβρυο ενός ελαφιού.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design