Logo
Print this page

Τορόντο: Η παρουσίαση των εσπεριδοειδών της Cyprofresh

Με το σλόγκαν "Snack a Fruit!" («Κάνε το φρούτο, σνακ») πραγματοποιήθηκε η έκθεση παρουσίασης εσπεριδοειδών προϊόντων της εταιρείας "Cyprofresh Citrus Sedigep" (P.O.) LTD, η οποία υποστηρίζει ευρωπαϊκά προϊόντα και ειδικότερα το Citrus που παράγεται στην Κύπρο.

Τορόντο - Αποστολή: Νικόλαος Ράμμος

Η παρουσίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο «Westin Bristol Place Toronto Airport» την περασμένη Δευτέρα (11/4), περιελάμβανε ομιλίες από τους Πανίκο Παναγή (Cyprofresh), Ανδρέα Πυθαρά (Cyprofresh), Cristian Soreno ("Fresh Taste Produce") και Γεώργιο Στόγια (Economotechniki LTD).

citro 7

Ο Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Cyprofresh Citrus Sedigep, Πανίκος Παναγή, έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος, δίνοντας ακόμη και στοιχεία για τον τόπο και τον τρόπο καλλιέργειας.

 

«Η έννοια του διαφημιστικού προγράμματος είναι "Snack a Fruit", είπε ο κ Πανίκος Παναγή.«Αντί δηλαδή να λάβει κάποιος ένα σνακ, όπως είναι ένα σάντουιτς, ή οτηδήποτε άλλο, αντ' αυτού εσείς πάρτε ένα φρούτο κάθε πρωί, ένα γκρέιπφρουτ για παράδειγμα, και κατά τη διάρκεια της νύχτας απολαύστε πίνοντας ένα χυμό ή απολαμβάνοντας ένα πορτοκάλι».

citro 7

Στην ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο παράγοντας που διαφοροποιεί το εν λόγω προϊόν και, γενικότερα, τα προϊόντα από την Ευρώπη, ο κ. Παναγή επεσήμανε ότι αφορούν τόσο στον τρόπο καλλιέργειας, όσο και στις κλιματολογικές και φυσικές συνθήκες.

 AKO 9048

 

«Πρώτον, έχουμε μικρά χωράφια και οι καλλιεργητές δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις δικές τους φυτείες. Έπειτα, το κάνουν με αγάπη, κι όχι ως εργασία πλήρους απασχόλησης. Το αγαπούν αυτό που κάνουν. Ο επόμενος σημαντικός παράγοντας είναι οι κλιματικές συνθήκες στην Κύπρο και η ποιότητα του χώματος, μαζί με την έλειψη χρήσης χημικών, δίνουν στο προϊόν μας μια μοναδική γεύση και τα κάνει υγιή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Παράλληλα, ο κ. Παναγή ανέφερε ότι στόχος της εταιρείας είναι να δώσει υγιεινά προϊόντα στους καταναλωτές, χωρίς χημικές ουσίες.
«Θέλουμε να προβάλουμε το Mandora και τα άλλα προϊόντα μας στον Καναδά».

Στην συνέχεια, οι Salvatore και Cristian Soreno ("Fresh Taste Produce") και οι Ανδρέας Πυθάρας – Πανίκος Παναγή ("Cyprofresh") μίλησαν και για την συμμετοχή τους στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων του Μόντρεαλ, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου.

citro 7

citro 7

Λίγα λόγια για την Εταιρεία

Η CYPROFRESH CITRUS SEDIGEP (P.O.) LTD είναι η μεγαλύτερη ένωση παραγωγών στην Κύπρο. Ιδρύθηκε ως μια ομάδα καλλιεργητών το 2004 και άρχισε τις εργασίες κατά το έτος αυτό. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πάνω από 800 καλλιεργητές σε μια συνολική έκταση 1.100 εκτάρια καλλιεργούμενης γης.

Τα κύρια προϊόντα Citrus που καλλιεργούνται από τους παραγωγούς/μέλη της είναι:

• Grapefruit (Rio Red / Star Ruby / Red Blush and White Marsh)

• Λεμόνια (Lapithkiotiki- Eurecal)

• Mandora (Ortanique)

• Πορτοκάλια (Valencia - Valencia Late / Navel)

Τι σημαίνει «Είναι από την Ευρώπη»;

Η Ευρώπη εφαρμόζει τις αυστηρότερες προδιαγραφές εμπορίας καταναλωτικών αγαθών, καθώς και κανόνες υψηλής ασφαλείας υγιεινής και ποιότητας προϊόντων διατροφής, ώστε να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Η Cyprofresh Citrus Sendigep είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας για τη διαλογή, ταξινόμηση και συσκευασία των προϊόντων.

Οι καλλιεργητές είναι εγγεγραμμένα μέλη του σχήματος GLOBALGAP, για να εξασφαλιστεί ότι ο τελικός καταναλωτής θα πάρει την υψηλότερη ποιότητα τροφίμων με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design