Logo
Print this page

Δείτε Βίντεο: "Αυτό που θέλω είναι μια μέρα η Μυρτώ να μου μιλήσει"

Μια άκρως συγκινητική τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στο New Greek TV η 16χρονη Σοφία Λαμπροπούλου, η ελληνοαμερικανίδα μαθήτρια που ξεκίνησε την προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα για την άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη.  Λίγες ημέρες μετά την συγκέντρωση περισσότερων από 60.000 δολάρια σε χρόνο - ρεκόρ για της ανάγκες της Μυρτώς, η Σοφία δηλώνει πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί και απευθύνει κάλεσμα για την φιλανθρωπική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Βοστώνη.

"Η Μυρτώ είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει τα πάντα, απλώς δεν μπορεί να μας μιλήσει.  Εγώ θα εξακολουθήσω να είμαι στο πλευρό της, μια όμως είναι η μεγάλη μου επιθυμία: Να την ακούσω μια μέρα να μου μιλάει".

Με αυτά τα λόγια, η 16χρονη Σοφία Λαμπροπούλου από την Βοστώνη περιέγραψε στο New Greek TV τα συναισθήματά της για την συνομήλική της Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν δέχτηκε την δολοφονική επίθεση ενός Πακιστανού στην Πάρο, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον.  Όταν η Μυρτώ υπέφερε στα χέρια του αδίστακτου βιαστή, η Σοφία βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα. Άκουσε για το συμβάν και μαθαίνοντας για την σοβαρή περιπέτεια της 15χρονης τότε μαθήτριας, συγκλονίστηκε. Ενάμιση χρόνο μετά, η Μυρτώ νοσηλεύτηκε στην Βοστώνη. Και η Σοφία δεν έχασε την ευκαιρία να την επισκεφθεί.

«Ένα μηχάνημα σαν του Στίβεν Χώκινγκ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία πως χρειαζόταν η Μυρτώ. Και όπως εξιστόρησε στο New Greek TV, δεν χρειάστηκε παρά μόνο το κάλεσμα μιας παρέας παιδιών για να μαζευτούν τελικά περισσότερες από 60 χιλιάδες δολάρια, με την συμβολή Ελλήνων από κάθε γωνιά του πλανήτη.

"Μας πήραν τηλέφωνο από ολόκληρο τον κόσμο.  Όχι μόνο από την Ελλάδα και την Αμερική.  Δεχτήκαμε τηλεφωνήματα από την Αργεντινή, από την Κίνα και άλλες χώρες.  Περίμενα ότι θα συγκεντρωθούν τα χρήματα, όχι όμως τόσο γρήγορα.  Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους ανθρώπους και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια", δήλωσε η Σοφία, η οποία, μαζί με μια παρέα 10 φίλων της, ίδρυσαν τον Σύλλογο "Φίλοι της Μυρτώς", ο οποίος σήμερα περιλαμβάνει χιλιάδες μέλη.

Μάλιστα, αυτό το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, ο Σύλλογος  διοργανώνει φιλανθρωπική χοροεσπερίδα, στο Saint Nectarios Hall στο Roslindale της Βοστώνης. Η είσοδος είναι 25 δολάρια και η συμμετοχή αναμένεται μαζική. 

Δείτε σε βίντεο την συνέντευξη της Σοφίας στο New Greek TV, την οποία έκανε με μεγάλη επιτυχία εξ ολοκλήρου στα ελληνικά, αποδεικνύοντας πως, παρά το γεγονός ότι είναι δεύτερης γενιάς ελληνοαμερικανίδα, διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με την χώρα καταγωγής της.

Media

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design