Logo
Print this page

Η Έλενα ΛαΚουάτρα στο New Greek TV (Video)

Συνέντευξη μέσω Skype από το Λας Βέγκας παραχώρησε στο New Greek TV η Ελληνομαερικανίδα Μις Πενσυλβάνια – και υποψήφια Μις ΗΠΑ – Έλενα ΛαΚουάτρα. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην παιδική ηλικία της, όταν υπέστη κώφωση και παραλίγο να μην ξαναπερπατήσει, την αγάπη της για την Ιθάκη και τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Ακόμη, η εμπειρία της Miss USA, η δημοσιογραφική καριέρα και ένα μήνυμα στους Έλληνες.

Σε μικρή ηλικία, κέρδισε την πιο δύσκολη μάχη: Αυτήν για την ζωή. Έχασε την ακοή της, αλλά δεν το έβαλε κάτω: Σήμερα, η 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα, Έλενα ΛαΚουάτρα, ζει ένα παραμύθι: Κάνει το όνειρο της δημοσιογραφίας πραγματικότητα, κέρδισε τον τίτλο της Μις Πενσυλβάνια και διεκδικεί αυτόν της Miss USA.

Από το ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, όπου έχει μεταβεί εδώ και κάποιες ημέρες ενόψει των καλλιστείων – που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου – έκλεψε μερικά λεπτά από το χρόνο της και άνοιξε την καρδιά της στο New Greek TV, μιλώντας για την εμπειρία του διαγωνισμού, τις απαιτήσεις του τίτλου της Μις Πενσυλβάνια, την αγαπημένη της Ιθάκη αλλά και τον παππού και την γιαγιά της στην Ελλάδα, τους οποίους λατρεύει.

Χαρακτηρίζει την «γιαγιά Φλώρα» μια celebrity της Ιθάκης, δηλώνει ότι νοιώθει πλέον μια οικογένεια με τους χωριανούς της και εκφράζει την πίστη ότι οι Έλληνες θα ανταπεξέλθουν, τονίζοντας ότι πρόκειται για τους πιο ανοιχτόκαρδους και φιλόξενους ανθρώπους που μπορεί να συναντήσει κάποιος.

Δείτε το βίντεο της τηλεοπτικής συνέντευξης στο New Greek TV.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design