Logo
Print this page

Αναχώρησε η πτήση της United

Αναχώρησε κανονικά η πτήση της United Airlines από Αθήνα για Νιούαρκ, που πραγματοποίησε δυο αναγκαστικές επιστροφές στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Κυριακή και την Δευτέρα αντίστοιχα.

Κατ' αυτόν τον τρόπο δόθηκε τέλος στην "ομηρία" των επιβατών, οι οποίοι "καθηλώθηκαν" στην Αθήνα και έφτασαν στο σημείο, ειδικά μετά το δεύτερο περιστατικό βλάβης, να ζητήσουν εξηγήσεις σε έντονο ύφος από τους ιθύνοντες της εταιρείας και ορισμένοι εξ αυτών να ζητήσουν αποζημιώσεις.

Να αναφερθεί ότι η σημερινή United Airlines είναι η εταιρεία που προέκυψε από την συγχώνευση της παλιάς United και της Continental.  Στην γενική συνέλευση των επενδυτών την Τρίτη, αναγνωρίστηκαν τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν και τονίστηκε ότι θα γίνουν σημαντικές στρατηγικές κινήσεις για την βελτίωση της λειτουργικότητας της εταιρείας, αλλά και της εξυπηρέτησης πελατών.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον το κατά πόσον θα επηρεαστούν οι κρατήσεις στην υπερατλαντική γραμμή Νιούαρκ - Αθήνα μετά την διπλή "περιπέτεια" των επιβατών στην Ελλάδα.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design