Logo
Print this page

Το COSMOS FM τιμά τον Μάικ Αγγελιάδη (Video)

Την 21η Τελετή Απονομής του Φειδιπιδίου Βραβείου διοργανώνει ο μοναδικός ελληνόφωνος ραδιοφωνικός σταθμός δημόσιας συχνότητας της Νέας Υόρκης, Cosmos FM. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο Terrace on the Park με τιμώμενο πρόσωπο τον δραστήριο και φιλάνθρωπο ομογενή επιχειρηματία, Μερκούριο Αγγελιάδη.

Ο Μερκούριος Αγγελιάδης έχει να επιδείξει σημαντική πορεία, καθώς ξεκίνησε ως ένας φτωχός μετανάστης από την Σύμη το 1960. Σταδιακά όμως, ξεκίνησε δραστηριότητα στον χώρο των κατασκευών και ανελίχθηκε ταχέως, ανταποδίδοντας όμως στην κοινότητα με την φιλανθρωπική δραστηριότητά του.

Παράλληλα, πρόκειται για τον επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε ενδιαφέρον και προχώρησε σχέδια επένδυσης στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα λόγω 

Το COSMOS FM παραμένει μια σημαντική φωνή του Απόδημου Ελληνισμού στα FM, με τους διοικούντες να καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσουν αυτόν τον ιστορικό δίαυλο του ελληνισμού ζωντανό.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ και θα περιλαμβάνει ακόμη ζωντανή μουσική από τον Γρηγόρη Μανινάκη και την Ορχήστρα Μικρόκοσμος.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design