Logo
Print this page

Με Μ. Β. Βαρδινογιάννη και Σάκη Ρουβά η 5η Δεξίωση της "Ελληνικής Πρωτοβουλίας"

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της ΟΥΝΕΣΚΟ, Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην 5η Ετήσια Δεξίωση του "Hellenic Initiative", που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Hilton" στη Νέα Υόρκη.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι «Αγγελιοφόρος» των Συλλόγων «Ελπίδα» και Όραμα Ελπίδας» και επίτιμος προσκεκλημένος του "Hellenic Initiative", παρουσία 900 και πλέον επιχειρηματιών, επιστημόνων, πολιτικών και ηγετικών στελεχών της ομογένειας.

Στην ομιλία της, η κ. Βαρδινογιάννη έπλεξε το εγκώμιο του ελληνισμού της Αμερικής, τον οποίο και χαρακτήρισε «μια δεύτερη Ελλάδα μακριά από την Ελλάδα», αφιερώνοντας στην συνέχεια το βραβείο της στα παιδιά του Συλλόγου «Ελπίδα».

Το "Hellenic Initiative" δραστηριοποιείται σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια, αναπτύσσοντας δράσεις και συμβάλοντας στην στήριξη και ανασυγκρότηση της Ελλάδας την περίοδο της κρίσης.

Ο Σάκης... πήρε το όπλο του και το "Χίλτον"... σείστηκε

 Τον περίμεναν για παρουσιαστή της εκδήλωσης, αδημονούσαν όμως κυρίως να τον δουν στην σκηνή να τραγουδήσει. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος ξεσήκωσε τους υψηλούς προσκεκλημένους της ετήσιας δεξίωσης της "Ελληνικής Πρωτοβουλίας" ("The Hellenic Initiative" - "THI") αμέσως μετά το πέρας του βασικού προγράμματος της βραδιάς.

Ειδικότερα, μετά την βράβευση της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και το δείπνο με τις ομιλίες που ακολούθησαν, ο Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στην σκηνή κι έδωσε το σύνθημα.  Ξεκίνησε με το τραγούδι "Μόνο για μια στιγμή" (σ.σ. "Σπάσε τον χρόνο") για να "ζεστάνει" τους παρεβρισκόμενους και αμέσως μετά με το "Όλα γύρω σου γυρίζουν" κατέβηκε από την πίστα και κατευθύνθηκε στα τραπέζια, όπου ακολούθησε το... αδιαχώρητο, με - κυρίως - γυναίκες κάθε ηλικίας να τον πλησιάζουν προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στην αίθουσα εκείνη την στιγμή βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, επιχειρηματίες όπως οι Τζον Κατσιματίδης, Τζορτζ Λογοθέτης, Τζον Κάλαμος, Μάικλ Ψαρρός, οι ομογενείς αιρετοί Μιχάλης Γιάναρης, Αραβέλα Σιμωτά, Λεωνίδας Ραπτάκης και η υποψήφια Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος με άλλα ισχυρά μέλη της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, όπως ο π. Αλέξανδρος Καρλούτσος.  

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ από το New Greek TV για την εκδήλωση και τις βραβεύσεις.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design