Logo
Print this page

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τους...ουρανίσκους των διεθνών μέσων το γαστρονoμκό event για την Ελλάδα της Global Alive

Το πρωτότυπο “Ηellenic Gastronomy Culinary Εvent- GReat Invest In Taste”, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, που διοργάνωσε η Global Alive LLC, έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, στο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας Nerai, στην καρδιά τoυ Mανχάταν. Παραβρέθηκαν 32 δημοσιογράφοι, bloggers και food editors, από την New York Post μέχρι το Forbes .

Η γενική διευθύντρια του ΕΟΤ Βόρειας Αμερικής κυρία Γκρέτα Καματερός τιμήθηκε με το “Αchievement Award” για την αδιάλεπτη και μεγάλη προσφορά της στον Ελληνικό Τουρισμό. Διαθέτοντας ένα εξαιρετικό μορφωτικό background στο χώρο του μάρκετινγκ η κυρία Καματερός κατόρθωσε να το μετουσιώσει, με τη στρατηγική και την εργατικότητα της, σε ραγδαία άνοδο του τουριστικού ρεύματος από την Βόρεια Αμερική στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γνωστός ζωγράφος Φίλιπος Τσιάρας ο οποίος εξέφρασε για άλλη μια φορά την μεγάλη του αγάπη για την μητέρα Ελλάδα, ενώ ενθουσίασε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους για την τέχνη και το μεράκι καθώς το πάθος της γεύσης στην Ελληνική κουζίνα. Ενώ η βραβευμένη τουριστική ταινία “Greece: 365 days destination” έπαιζε σε γιγαντοθόνη σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο Σπύρος Μενεγάτος ήταν ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και γεύσεις στον... ουρανίσκο, στους εξειδικευμένους, και απαιτητικούς, εκπροσώπους των διεθνών ΜΜΕ. Η εκδήλωση έκλεισε με εκλεκτό ρακόμελο και raffle με τρείς τυχερούς δημοσιογράφους να κερδίζουν ταξίδια στην Μύκονο και Σαντορίνη προσφορά του Aegean Promo Που τίμησε με την παρουσία του ο Κώστας Σκαγιας .

Η ΕvagelinePlakas, με τη ζεστασιά και την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της, στο ρόλο της διοργανώτριας, κέρδισε τις εντυπώσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης για την άψογη διοργάνωση και την προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στη Νέα Υόρκη

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design