Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: "Ολυμπιακοί, αν το χάσετε... ελάτε στα μπουζούκια"

Πρόσκληση  - πρόκληση στον Σύλλογο Φιλάθλων Ολυμπιακού Νέας Υόρκης από τον εκ των ιδιοκτητών του πολυχώρου διασκέδασης "Melrose Ballroom" της Αστόρια, και γνωστού για τα "παναθηναϊκά" του συναισθήματα, Αντώνη Γεωργαντώνη, λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπυ της Κυριακής στην Λεωφόρο.

Όπως δήλωσαν οι δυο άνδρες, ο Αντώνης Γεωργαντώνης προκάλεσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου του Ολυμπιακού, Θεόδωρο Μενή, να βάλουν στοίχημα για το ποιος θα βγει Πρωταθλητής, τάζοντας ένα "πακέτο παρηγοριάς" προς τους Ολυμπιακούς, αφού θα τους παραχωρήσει για ένα βράδυ τα "μπουζούκια" του Melrose δωρεάν!

"Είπα στον Θεόδωρο Μενή ότι, εάν ο Παναθηναϊκός πάρει το Πρωτάθλημα, τότε θα παρηγορήσουμε τους Ολυμπιακούς: Θα τους δώσω ένα βράδυ δωρεάν το "Melrose" να φέρουν όποιον τραγουδιστή θέλουν και να περάσουν καλά για να ξεχαστούν", δήλωσε ο κ. Γεωργαντώνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μενής αποδέχτηκε το ιδιότυπο στοίχημα, αλλά ξεκαθάρισε ότι είναι καθαρά "τυπικό", τονίζοντας ότι ο κ. Γεωργαντώνης θα μείνει... με την όρεξη.

"Είπα 'ναι' τυπικά στον Αντώνη, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό.  Δεν το δεχόμαστε ουσιαστικά, αφού το Πρωτάθλημα θα το πάρει σίγουρα ο Ολυμπιακός".

Από την πίστα του Melrose Ballroom έχουν ήδη περάσει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Άννα Βίσση, Πλούταρχος, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Πάνος Κιάμος κ.ά.) ενώ σε περίπου ένα μήνα καταφθάνει ο Νίκος Βέρτης.  Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, πραγματοποίησε δυο εμφανίσεις ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Θα καλέσουν και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τον δικό τους; Πάντως, η σχετική φωτογραφία του τίτλου είναι η "απόδειξη" ότι το στοίχημα βρίσκεται... εν ισχύ.  Να αναφερθεί ότι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού είναι και ο έταιρος ιδιοκτήτης, Βασίλης Μεσσάδος.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design