Logo
Print this page

Ρολάν Γκαρός: Για την πρόκριση στους «32» η Μαρία Σάκκαρη -Κόντρα στην Τσέχα Σινιάκοβα

Featured Ρολάν Γκαρός: Για την πρόκριση στους «32» η Μαρία Σάκκαρη -Κόντρα στην Τσέχα Σινιάκοβα

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, και η Μαρία Σάκκαρη θα διεκδικήσει σήμερα την πρόκρισή της στη φάση των «32» του ταμπλό των γυναικών στο Ρολάν Γκαρός.

Η Ελληνίδα τενίστρια, μετά την άνετη νίκη της επί της Άνα Τατισβίλι στον πρώτο γύρο, αντιμετωπίζει στις 12 το μεσημέρι την Τσέχα Κατερίνα Σινιάκοβα, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν την αντίπαλό της, η οποία είναι το Νο 42 στην παγκόσμια κατάταξη. Κατά διαβολική σύμπτωση και οι δύο συναντήσεις τους έγιναν σε γκραν σλαμ, όπως και αυτή!

Η πρώτη ήταν το 2017 στο Γουίμπλεντον, όπου η Σάκκαρη κέρδισε 2-0 σετ την αντίπαλό της (6-3, 6-4), ενώ η δεύτερη ήταν το 2018 στο Αυστραλιανό όπεν, όπου η Σινιάκοβα επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 6-7, 6-4).

Σε περίπτωση νίκης, η 23χρονη Ελληνίδα θα πέσει στα δύσκολα. Επόμενη αντίπαλος θα είναι είτε το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ναόμι Οσάκα, είτε η κάτοχος 2 γκραν σλαμ (δύο φορές ακόμη ήταν φιναλίστ) και πρώην Νο 1 Βικτόρια Αζαρένκα.

Με Κραΐνοβιτς ο Τσιτσιπάς
Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αυτός θα αγωνιστεί αύριο, Παρασκευή 31 Μαΐου, με τον Σέρβο Φίλιπ Κραΐνοβιτς. Μετά την δύσκολη νίκη του επί του Βολιβιανού Ντέλιεν, ο Σέρβος που είναι Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι το επόμενο «εμπόδιο» για τον 20χρονο Έλληνα.

Οι δυο τους μάλιστα θα παίξουν για πρώτη φορά αντίπαλοι. Ο Κραΐνοβιτς απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τον Ρ. Θερμπάλες Μπένα, με 3-2 σετ (6-4, 6-4, 6-7, 3-6, 8-6). Ο νικητής θα παίξει με Βαβρίνκα ή Ντιμιτρόφ.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design