Logo
Print this page

Διαψεύδει η Κυβέρνηση το λουκέτο στον ΟΣΕ

Δημοσιεύματα, σύμφωνα με το οποία μπαίνει λουκέτο στον ΟΣΕ, διαψεύδει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων.

 

Όπως επισημαίνει το υπουργείο, το κλείσιμο, ή η απαξίωση του Οργανισμού δεν περιλαμβάνονται επ' ουδενί στο σχεδιασμό της κυβέρνησης. «Απεναντίας, κυβερνητική πρόθεση είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του Οργανισμού και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη βασικά και μεγάλα έργα σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη τη χώρα».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τρόικα φέρεται να έχει αποστείλει τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση για να κλείσει τον ΟΣΕ ως προαπαιτούμενο για την έγκριση της επόμενης δόσης και τη συνέχιση των συζητήσεων για το επόμενο πακέτο στήριξης.

Σε σχετική παρέμβασή του από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει ότι "όλες αυτές οι θεωρίες και τα σενάρια περί ξαφνικού θανάτου στον ΟΣΕ και στην αμυντική βιομηχανία δεν ισχύουν. Δεν υπάρχει κανένα σενάριο ξαφνικού θανάτου".

ΣΚΑΙ

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design