Logo
Print this page

Παρεμβαίνει το FBI για τις γυμνές φωτογραφίες των celebrities

Την παρέμβαση του FBI προκάλεσε η διαρροή μιας σειράς γυμνών φωτογραφιών γνωστών celebrities, οι οποίες, στην πλειοψηφία τους, είναι αληθινές και οφείλονται στην δράση αδίστακτων χάκερς.

Χαρακτηριστικότερη είναι η περίπτωση της βραβευμένης ηθοποιού, Τζένιφερ Λώρενς, τολμηρές πόζες της οποίας διέρρευσαν σε πολλές γνωστές ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.  Σε αντίθεση με άλλες γνωστές σταρ - θύματα, που έκαναν λόγο για "ψεύτικες φωτογραφίες", ο εκπρόσωπος της Λώρενς παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως πρόκειται για αυθεντικό υλικό, κάνοντας λόγο για κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.  Την ίδια στιγμή, η ηθοποιός Mary Winstead πήρε σαφώς πιο επιθετική θέση, τονίζοντας ότι οι δικές της φωτογραφίες προέρχονταν από πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύζυγό της.

"Όλοι εσείς που κοιτάζετε αυτές τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με τον σύζυγό μου πριν χρόνια, στον ιδιωτικό χώρο του σπιτιού μας, ελπίζω να νοιώθετε καλά με τον εαυτό σας".

Αντίθετα, με ανάρτησή της στο Twitter, η Βικτώρια Τζάστις αρνήθηκε την αυθεντικότητα των φωτογραφιών, παρά το γεγονός ότι οι εντυπώσεις που προκλήθηκαν ήταν μάλλον διαφορετικές.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι άγνωστοι χάκερς έβαλαν στο στόχαστρό τους λογαριασμούς των stars στην πλατφόρμα Icloud της Apple, που πήρε άμεσα θέση και προανήγγειλε διερεύνηση της καταγγελίας.

Πάντως, η εκπρόσωπος του FBI, Laura Eimiller, αν και επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, τόνισε ότι δεν μπορούν να δωθούν ακόμη περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design