Logo
Print this page

Προσεχώς ...γάμος

Επιβεβαίωσε και επισήμως ο Τζορτζ Κλούνει τον γάμο του με την αγαπημένη του Αμάλ Αλαμουντίν από την Φλωρεντία όπου παρευρέθηκε σε φιλανθρωπικό δείπνο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να πει για μια ακόμη φορά πόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος είναι ενώ αποκάλυψε πως ο γάμος θα γίνει στην Ιταλία.
Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα δείπνο για το ίδρυμα Αντρέα Μποτσέλι αλλά και για το κέντρο Πάρκινσον Μοχάμεντ Άλι στη Φλωρεντία. Ο 53χρονος Κλούνεϊ εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του για την 36χρονη δικηγόρο, λέγοντας στους παρευρισκόμενους στο φιλανθρωπικό δείπνο ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος. Δεν έδωσε όμως λεπτομέρειες για το που θα τελεστεί ο γάμος. Τα σενάρια πάντως λένε πως πιθανότατα να επιλεγεί το Κόμο όπου ο Κλούνει έχει έπαυλη αλλά και η ρομαντική Βενετία.


Η Αλαμουντίν παρέδωσε ήδη στις δημοτικές αρχές της Βρετανίας και συγκεκριμένα στο μητρώο του δήμου Τσέλσι στο Λονδίνο τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως βεβαίωση αγαμίας καθώς οι βρετανοί πολίτες που σκοπεύουν να παντρευτούν σε άλλη χώρα πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα στις τοπικές δημοτικές αρχές. Η Αμάλ εθεάθη μάλιστα στον οίκο μόδας του σχεδιαστή Αλεξάντερ Μακουίν στο ανατολικό Λονδίνο προφανώς για να επιλέξει το νυφικό για τον πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design