Logo
Print this page

Στις αίθουσες η τελευταία ταινία της Μπρίτανι Μέρφι

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια από τον θάνατο της Μπρίτανι Μέρφι προκειμένου να βγει στις αίθουσες η τελευταία της ταινία, "Something Wicked", η παραγωγή της οποίας διεκόπη μετά τον απροσδόκητο χαμό της το 2009.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το "Something Wicked" θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 4 Απριλίου, στο Eugene του Oregon, όπου και έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας το 2009.

Η ταινία θα προβληθεί αρχικά στο Regal Valley River Center 15 στο Eugene's και, τις επόμενες εβδομάδες, θα περάσει στους κινηματογράφους Regal σε Portland και Seattle.

"Όσο καλύτερα τα πάμε στις αίθουσες, σε τόσες περισσότερες πόλεις θα πάμε, για αυτό και θέλουμε την βοήθειά σας", αναφέρει μια δημοσίευση στην επίσημη σελίδα της ταινίας.

Το "Something Wicked" είναι μια ταινία θρίλερ, με βασική υπόθεση την ιστορία ενός ζευγαριού, το σκοτεινό παρελθόν του οποίου επηρεάζει σταδιακά τον έγγαμο βίο του.  Η Μπρίτανι Μέρφυ συμπρωταγωνιστεί με ηθοποιούς όπως ο Τζον Ρόμπινσον και ο Τζέημς Πάτρικ Στιούαρτ.

Ο θάνατος της Μπρίτανυ Μέρφυ είχε προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια Κοινή Γνώμη, καθώς ήταν ήδη γνωστή από τους ρόλους της σε ταινίες όπως οι "Clueless," "Girl, Interrupted" και "8 Mile".  Η άτυχη ηθοποιός έφυγε από την ζωή στα 32 της χρόνια, εξαιτίας ενός φονικού συνδυασμού πνευμονίας, έλλειψης σιδήρου και υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Η παρουσία της στην ταινία ενδέχεται να αποτελέσει ένα μεγάλο εμπορικό ατού για την επίδοση στις κινηματογραφικές αίθουσες.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design