Logo
Print this page

Την άλλη εβδομάδα το νέου άλμπουμ του Γιώργου Περρή

Η νέα δισκογραφική δουλειά του Ελληνογάλλου τραγουδιστή Γιώργου Περρή, με τίτλο "Picture This", αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Πρόκειται για το άλμπουμ με τίτλο "Picture This", που αποτελεί και την πρώτη αμιγώς αγγλόφωνη δουλειά του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος έχει ερμηνεύσει τραγούδια σε ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά.

Τα νέα τραγούδια του Γιώργου Περρή έχουν τις υπογραφές σημαντικών παραγωγών όπως ο Mark Portmann (έχει συνεργαστεί με Barbra Streisand, Celine Dion, Christina Aguilera), Marco Marinangeli (Josh Groban, Il Divo), Simon Hale (Bjork, Tina Arena, Jamiroquai), και Michael “Smidi” Smith.

"Η μουσική για εμένα είναι σαν ένα πανέμορφο ουράνιο τόξο με πολλά χρώματα.  Δεν διακρίνει εθνικότητες, εμπόδια και σύνορα.  Γιατί η μουσική έχει την δική της γλώσσα: Αυτήν της αγάπης, της ελευθερίας, του ονείρου και της ελπίδας", σχολιάζει ο Γιώργος Περρής.

Παράλληλα, ο Γιώργος Περρής γνωστοποίησε στο κοινό πως η επιτυχημένη συναυλία που έδωσε στο Jazz at Lincoln Center θα προβληθεί από το Ovation Channel στις 29 Μαϊου.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design