Logo
Print this page

Τορόντο: Αποζημιώσεις σε πρώην πελάτες της SkyGreece και άλλων εταιρειών

Σημαντικές αποζημιώσεις σε 76 καταναλωτές, που είχαν προπληρώσει χωρίς αντίκρισμα ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε καναδικές εταιρείες που δραστηριοποιούνταν στον Τουρισμό, ενέκρινε το συμβούλιο τουριστικών επιχειρήσεων του Οντάριο (TICO).  Μεταξύ αυτών και πρώην πελάτες της SkyGreece Airlines. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το TICO ενέκρινε συνολικά απόζημιώσεις 162.146,35 δολαρίων.  Εξ αυτών, η μερίδα του λέοντος αφορά συντριπτικά το τουριστικό γραφείο "Esna Travel and Tours" με έδρα το Τορόντο, με το ύψος των σχετικών αποζημιώσεων να φτάνει στα 127.300 δολάρια.  Αμέσως μετά έρχεται το γραφείο Skypride Travel & Tours (16.548 δολάρια), ενώ στις 12.163,35 δολάρια ανέρχεται το ποσό που θα καταβληθεί σε καταναλωτές που είχαν αγοράσει εισιτήρια από την Ελληνοκαναδική SkyGreece Airlines.  Τέλος, καταβάλονται ακόμη 6.135 δολάρια για προσφεύγοντες πελάτες του πρακτορείου Blue Mountain Travel, επίσης με έδρα το Τορόντο.

Παράλληλα, υπήρξαν και πέντε προσφυγές - χωρίς να διευκρινίζεται για ποιες εταιρείες - οι οποίες απορρίφθηκαν, είτε λόγω παρέλευσης του εξαμήνου, είτε ελλιπών δικαιολογητικών.

(Πηγή: Travelweek.ca)

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design