Logo
Print this page

Γερμανικός Τύπος: Αφιέρωμα στα μονοπάτια της Άνδρου

Featured Γερμανικός Τύπος: Αφιέρωμα στα μονοπάτια της Άνδρου

Αφιέρωμα για την Άνδρο δημοσίευσε το δημοφιλές γερμανικό περιοδικό για τον περιπατητικό τουρισμό,Wandern & Reisen.

«To δίκτυο πεζοπορίας της Άνδρου μήκους πολλών δεκάδων χιλιομέτρων αποτελεί τον λόγο που οι Κυκλάδες βρίσκονται στον “χάρτη” με τους καλύτερους περιπατητικούς προορισμούς και προσελκύουν το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό», αναφέρει.

Το εξασέλιδο αφιέρωμα «ταξιδεύει» τους χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού στα αρχαία μονοπάτια της Άνδρου που έχουν ενσωματωθεί στο εκτενές πεζοπορικό δίκτυο, παραθέτει χάρτες και διαδρομές, προβάλλει τις εθελοντικές πρωτοβουλίες του Andros Routes, εκθειάζει την τοπική κουζίνα και αναδεικνύει τη γεωγραφική ποικιλομορφία του νησιού η οποία συνδυάζει άγρια ορεινά τοπία με εντυπωσιακή βλάστηση, αναζωογονητικές πηγές, μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά και διαφορετικές αρχιτεκτονικές επιρροές. Εντυπωσιασμένη από την έλξη που ασκεί η Άνδρος στους επισκέπτες, η ταξιδιωτική συντάκτρια που επισκέφτηκε το νησί μετά από πρόσκληση του Δήμου, αναφέρεται στην ιστορία γερμανού πεζοπόρου που έπεσε «θύμα» της γοητείας του προορισμού και αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο νησί και να βοηθήσει ενεργά στο έργο των εθελοντών για τα μονοπάτια.

«Είναι γεγονός πως οι διεθνείς τάσεις στη μετά-covid εποχή φέρνουν στο προσκήνιο νέες αξίες που η Άνδρος προάγει στο μέγιστο βαθμό. Αναδεικνύουμε τη φύση, την ιστορία, την πεζοπορία, τη φιλοξενία αλλά και τις ανθρώπινες ιστορίες ως αναπόσπαστα κομμάτια του προορισμού», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Μουστάκας.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design