Logo
Print this page

Το Hellenic Home Hunting στο New Greek TV

Ξεκίνησε η προβολή της εκπομπής "Hellenic Home Hunting" από το New Greek TV, παρέχοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερωθεί για την αγορά των ακινήτων στην Ελλάδα και να εντοπίσει τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες στις πιο δημοφιλείς περιοχές.

Το "Hellenic Home Hunting" είναι μια παραγωγή της BouliBrand Media και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες "χρηστικές" εκπομπές που απευθύνονται στον απόδημο ελληνισμό και εστιάζουν στην αγορά του Real Estate και τις δυνατότητες επένδυσης για τους κατοίκους του εξωτερικού.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Δ.Σ. του New Greek TV, Γιάννα Νταρίλη, τόνισε ότι η προβολή του "Hellenic Home Hunting" εντάσσεται στην προσπάθεια του σταθμού να φέρει σε επαφή τον απόδημου ελληνισμού της Βορείου Αμερικής με την πατρίδα, μέσω φρέσκου και προσεγμένου τηλεοπτικού προγράμματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της BouliBrand Media και του GreekPropertyExchange.com, Γιώργου Στρουμπούλη, ο οποίος επιμελείται προσωπικά την παραγωγή.

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με ένα αναπτυσσόμενο τηλεοπτικό δίκτυο της Βορείου Αμερικής, όπως είναι το New Greek TV, προκειμένου να έρθουμε σε πιο στενή επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τις ομορφιές της Ελλάδας και τις επενδύσεις στο Real Estate".

Το Hellenic Home Hunting προβάλεται κάθε Σάββατο, στις 6:30 το απόγευμα, από την συχνότητα του New Greek TV (Channel 1600 @ Time Warner Cable).  Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 7 Ιουνίου και αφορούσε στην πόλη της Αθήνας.  Η συνέχεια, βάσει προγράμματος, έχει ως εξής:

Σάββατο 14 Ιουνίου: Στούπα

Σάββατο 21 Ιουνίου: Εύβοια

Σάββατο 28 Ιουνίου: Μυτιλήνη

Σάββατο 05 Ιουλίου: Λάρισσα

Σάββατο 12 Ιουλίου: Κρήτη

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design