Η Ελλάδα αρωγός στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ISIS
- Written by E.Tsiliopoulos
«Διαβεβαιώνουμε όλες τις κυβερνήσεις και τους λαούς της περιοχής που υποφέρουν από την τρομοκρατική απειλή του ISIS ότι η Ελλάδα θα παραμείνει συνεχής αρωγός στις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση του αυτοαποκαλούμενου "ισλαμικού κράτους", μίας βάρβαρης τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης που δρα με πλήρη απαξίωση της ανθρώπινης ζωής και χωρίς να δεσμεύεται από τις αρχές του πολιτισμού και τις ανθρωπιστικές αξίες οποιασδήποτε θρησκείας».
Αυτό υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τη δολοφονία του Ιορδανού πιλότου Moaz al-Kassasbeh από το «ισλαμικό κράτος», μία πράξη που το υπουργείο χαρακτηρίζει «τόσο βάρβαρη και φρικαλέα που δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους».
Στην ανακοίνωση εκφράζονται επίσης θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θύματος, τον λαό και την ιορδανική κυβέρνηση.
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth
