Ανακοίνωση κόμματος Παπανδρέου στις 30 Δεκεμβρίου;
- Written by E.Tsiliopoulos
Στις 30 Δεκεμβρίου, δηλαδή την επομένη της τρίτης και τελευταίας ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προτίθεται να ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματός του ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται το τελευταίο 24ωρο.
Αν και ο πρώην πρωθυπουργός θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα τόσο στη σημερινή, δεύτερη, ψηφοφορία, όσο και στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, το επιτελείο του εκτιμά ότι δεν πρόκειται να επιτευχθεί ο στόχος των 180 βουλευτών κι έτσι θα προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.
Στόχος του Γ.Παπανδρέου είναι να λάβει μέρος στην εκλογική αναμέτρηση που χρονικά τοποθετείται -το πιθανότερο- στις 25 Ιανουρίου με το νέο του κόμμα, κάτι που καθιστά την οριστική ρήξη με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άμεση.
Το γεγονός είναι ότι ο χρόνος για την προετοιμασία της εκλογικής καθόδου του κόμματος του Γ.Παπανδρέου είναι πολύ πιεστικός, κι έτσι οι διεργασίες στο στρατηγείο του στην Πειραιώς είναι πυρετώδεις.
Latest from E.Tsiliopoulos
- €1.6 Billion to Fund 352 Projects Across Attica
- The passport of the Chinese woman who has been missing for four months was found torn in the Galatsi Grove.
- Greek-American matchmaker charges $5,000 a month to find love in New York
- The iconic GREGY project at the Hellenic-American Chamber of Commerce Conference at the TIF
- Thessaloniki: Two Afghanis under scrutiny for the fall of a 15-year-old from a hotel -
