Επαφές με εκπροσώπους της αμερικανικής πολεμικής βιομηχανίας
- Written by E.Tsiliopoulos
Με εκπροσώπους της αμερικανικής πολεμικής βιομηχανίας συναντήθηκε, νωρίτερα, στην Ουάσιγκτον ο αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας Δημήτρης Βίτσας.
Διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δυνατότητες για διεύρυνση της συνεργασίας στον αμυντικο-βιομηχανικό τομέα και ειδικά στη συμμετοχή της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας η οποία έχει την ικανότητα να αναλάβει υποκατακευαστικό έργο των μαχητικών αεροσκαφών F-16.
Αύριο Παρασκευή, ο κ. Βίτσας θα επισκεφθεί το αμερικανικό υπουργείο άμυνας όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Άστον Κάρτερ και τον επικεφαλής του αμερικανικού γενικού επιτελείου.
Tagged under
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- Nafplio: The historic church of St. Nicholas restored and delivered
- Four additional MH-60 Romeos to join the Hellenic Navy
- LeBron James in Corfu for vacation
- Smiles in Athens with the American involvement in hydrocarbon extraction - The US Energy Secretary is also arriving today
- Permanent exhibition in the museum shell of the Bound Men of Phaleron. The impressive find is highlighted in situ