Φλαμπουράρης: Προσπάθεια να πληγεί ο πρωθυπουργός με το πόθεν έσχες
- Written by E.Tsiliopoulos
«Προαποφασισμένη επιλογή από το οικονο-μιντιακό και πολιτικό σύστημα για να θίξει τον ίδιο, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό», χαρακτήρισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης τη δημοσιοποίηση του ελλιπούς πόθεν έσχες του, μιλώντας στη Βουλή.
Επιπλέον, τόνισε πως από τις 25 Σεπτεμβρίου προχώρησε σε συμβολαιογραφική πράξη στην οποία αποσαφηνίζεται ότι δεν έχει πια μετοχές στην τεχνική εταιρεία.
Εν τω μεταξύ με μια δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις, ο αρμόδιος υπουργός για θέματα Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάλυψε τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη για το θέμα του πόθεν έσχες, λέγοντας ότι «πάγια τακτική στη μεταπολίτευση είναι ότι αν θέλεις να πλήξεις ένα λαοφιλή ηγέτη, χτυπάς το περιβάλλον του».
Tagged under
Related items
-
Αλλαγές στο «πόθεν έσχες» της Βουλής & στις παροχές βουλευτών
-
Η «υπόθεση Φλαμπουράρη» φέρνει πολιτικές καταιγίδες
-
Μηνύματα Παππά & Φλαμπουράρη: Ψηφίστε τη συμφωνία αλλιώς πάμε σε εκλογές
-
Ηλεκτρονικά (και μόνο) το Πόθεν Έσχες!
-
Πόθεν έσχες πολιτικών αρχηγών: Πλουσιότερος ο Βενιζέλος - Φτωχότερος ο Τσίπρας
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece to classify elder phone scams as felonies amid nationwide 'epidemic'
- Navios advances shipbuilding program with 11th 115,000-dwt tanker
- Mitsotakis warns Turkey: No room for "War Threats" and sovereignty challenges amid EU bid
- Super swimmer Spyros Chrysikopoulos became the first person to swim from Greece to Italy
- ‘Unprecedented Crime’: Lawyer says German mother in Athens baby case denies harm
