Ο Τσίπρας στηρίζει τον Κοντονή
- Written by E.Tsiliopoulos
Mέχρι τα άκρα θα οδηγηθεί η κόντρα της Κυβέρνησης με την FIFA και την UEFA, σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, σε tweet, ο οποίος τόνισε πως σε συζήτηση που είχε με τον Σταύρο Κοντονή του είπε να μην κάνει βήμα πίσω.
Έτσι, το ενδεχόμενο Grexit από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον επαγγελματικό αθλητισμό, που ουσιαστικά θα γίνει ξανά ερασιτεχνικός.
Πάντως οι ομάδες της Super League πήραν θέση την Πέμπτη στη συνάντηση που είχαν, τονίζοντας πως πολιτεία και ΕΠΟ θα πρέπει να τα βρουν έτσι ώστε σε καμία περίπτωση να μην επέλθει Grexit.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth
