Logo
Print this page

Συνάντηση Κοντονή με εκπροσώπους ΕΠΟ και FIFA

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση αντιπροσωπείας της FIFA, με επικεφαλής τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο πρόεδρος της κυπριακής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA, συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, έχοντας μαζί του τους Πρίμο Κορβάρο και Άτζελο Ρηγόπουλο, οι οποίοι ήταν παρόντες και στην προηγούμενη συνάντηση με τον Στ. Κοντονή και την ΕΠΟ στο Υπουργείο Αθλητισμού στις 30 Μαρτίου. Το παρών στο Πάρκο Γουδή έδωσε και ο  πρόεδρος της Superleague, Γιώργος Μποροβήλος.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο κ. Κουτσοκούμνης φέρεται να είπε: «Επιδιώκουμε να βρεθεί λύση για να ξαναγίνει το Κύπελλο και να αποφευχθεί το Grexit. Εμείς είχαμε την εντύπωση ότι όταν πέρασε η διάταξη δυνατότητας παρέμβασης στο νόμο Κοντονή, θα γινόταν με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ. Τελικά πέρασε ο νόμος χωρίς να είναι δεσμευτική η γνώμη της ΕΠΟ, αλλά προαιρετικά».

Από τη συνάντηση στο Υφυπουργείο Αθλητισμού στις 14:00, θα κριθεί το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενόψει της λήξης του τελεσίγραφου της FIFA την Παρασκευή 15 Απριλίου.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design