Δεν γίνεται ο τελικός του Κυπέλλου στις 15 Μαΐου
- Written by E.Tsiliopoulos
Η ΕΠΟ όρισε το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 15 Μαΐου, αλλά o Σταύρος Κοντονής με δήλωσή του σήκωσε νέο απαγορευτικό για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στη SportDay.
Το ερώτημα λοιπόν είναι πότε θα οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου, από τη στιγμή που οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.
Από πλευράς υφυπουργείου θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.
Την ίδια ώρα, υπάρχει προβλημα και με τα playoffs. O πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, προτίθεται να καλέσει σε σύσκεψη την Τρίτη τις πέντε ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ως το τέλος της σεζόν για να βρεθεί μία λύση για το πρόγραμμα, ενώ θεωρεί πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με τη Nova καθώς θα υπάρξουν αλλαγές λόγω ανωτέρας βίας.
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- Foreign Minister's demarche to Kiev regarding the sea drone in Lefkada: It could have caused innocent casualties, such actions are not justified
- Esteemed actor Angelos Antonopoulos dies at 94
- Naval Group's new contracts with Greek companies for the Belharra frigates
- Delos is sinking by one centimeter per year – The optimistic and the adverse scenario
- Naxos: Lauded by foreign media as an ideal travel spot
