Οι δικηγόροι των 8 Τούρκων αξιωματικών διαψεύδουν ότι έχουν εξαφανιστεί οι 2
- Written by E.Tsiliopoulos
Κανείς από τους οχτώ τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο, δεν έχει εξαφανιστεί, δηλώνουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι τους, διαψεύδοντας σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι συνήγοροι των οχτώ τούρκων στρατιωτικών διευκρίνιζαν δε ότι η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά την οποία και επικαλείται για το θέμα η βρετανική εφημερίδα, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν εκ των οχτώ Τούρκων.
Σύμφωνα με την Σταυρούλα Τομαρά, οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ εξαφανίστηκαν στις 20 Αυγούστου, την ημέρα που έληξε η εντολή κράτησής τους και μπορεί ίσως να γύρισαν στην Τουρκία σε ανταλλαγή κρατουμένων.
Tagged under
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- Elliniko: When will the first residents move into homes in a coastal zone and skyscrapers
- Will the War in Iran Affect Greece Tourism This Summer
- Turkey deployed six F-16s and air defense systems to Occupied Cyprus
- The repatriation operation of Greeks from the Middle East continues: 18 special flights arrive today
- Τrilateral meeting of Mitsotakis, Macron and Christodoulides, now on Cyprus

