Τεράστια κινητοποίηση για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
- Written by E.Tsiliopoulos
Με εκατοντάδες λεωφορεία από κάθε γωνιά της χώρας αναμένεται να μεταβούν την Κυριακή στην Αθήνα οι διαδηλωτές για το συλλαλητήριο κόντρα στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ήδη, εδώ και μερικές ημέρες οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» αναρτούν καθημερινά στο Διαδίκτυο τα δρομολόγια που προγραμματίζεται να φτάσουν στην Αθήνα, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.
Η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», που διοργανώνει τη μεγάλη κινητοποίηση, αισιοδοξεί πως η παρουσία του κόσμου θα είναι τόσο μεγάλη που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τους «πρόθυμους» βουλευτές που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 2 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, «θα είναι ίσως η ογκωδέστερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ».
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth
