Καταγγελία Απόστολου Δοξιάδη: Η κυβέρνηση παρέδωσε Τούρκους φυγάδες στον Ερντογάν
- Written by E.Tsiliopoulos
Ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης δημοσίευσε στο facebook καταγγελία, σύμφωνα με την οποία Έλληνες στρατιωτικοί, «απήγαγαν» Τούρκους φυγάδες που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και τους παρέδωσαν στις αρχές του Ερντογάν.
Μάλιστα η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες.
Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth
