Logo
Print this page

Βαρύ οπλοστάσιο σε σπίτια Τούρκων που κατηγορούνται για τρομοκρατία

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τον εντοπισμό όπλων και εκρηκτικών σε σπίτια στο Γκύζι, που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερις Τούρκοι υπήκοοι ως ύποπτοι για τρομοκρατία.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι αυτήν την στιγμή, έχουν εντοπιστεί ένα τυφέκιο «καλάσνικοφ» με τρεις γεμιστήρες, δύο υποπολυβόλα, τύπου Scorpion και UZI, τρία πιστολιά, πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης (ζελατινοδυναμίτιδα), δύο χειροβομβίδες τύπου F1, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης και της Τουρκίας, μπερέδες με το έμβλημα της ακροαριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, καθώς επίσης και φωτογραφικό υλικό της οργάνωσης.

Παράλληλα, η ανησυχία για την ευρύτητα του δικτύου των Τούρκων τρομοκρατών είναι έντονη, με δεδομένο ότι το περασμένο Σάββατο συνελήφθη μια 44χρονη υπήκοος Τουρκίας, η οποία κατηγορείται για τρομοκρατική δραστηριότητα στην χώρα της.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design