Logo
Print this page

Καλάβρυτα: Εκτάκτως στις ΗΠΑ Δήμαρχος Καλαβρύτων και Μητροπολίτης

Σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί το Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο αλλά και τα άλλα ιδρύματα της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αναχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, στις 9 Νοεμβρίου για την Αμερική ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Λαζουρά.

Στην Αμερική, ο κ.κ. Αμβρόσιος και ο κ. Λαζουράς, θα έχουν επαφές με τους Καλαβρυτινούς Συλλόγους ωστε να εξευρεθεί λύση με οικονομική ενίσχυση από τους εκεί συμπατριώτες τους.

Σύμφωνα με το kalavrytanews, η κατάσταση τόσο στο Καλλιμανοπούλειο όσο και στα υπόλοιπα ιδρύματα της Μητροπόλεως, είναι οριακή, εξαιτίας τόσο της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, της έλλειψης ενίσχυσης αλλά και λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις πληρωμές που πρέπει να καταβάλει ο ΕΟΠΥΥ.

Η επιστροφή τους, έχει προγραμματισθεί για τις 16 Νοεμβρίου.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design