Ανέβηκε στο Νο7 η Σάκκαρη
- Written by E.Tsiliopoulos
Αυτή την εβδομάδα προέκυψαν ανακατατάξεις στην παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες, με την Μαρία Σάκκαρη να είναι κερδισμένη.
Για την ακρίβεια, η Ιγκα Σβιόντεκ υποχώρησε τέσσερις θέσεις, με αποτέλεσμα οι Πλίσκοβα, Μπαντόσα, Μουγκουρούθα και Σάκκαρη να κερδίσουν μία θέση στα ranking.
Η Πλίσκοβα σκαρφάλωσε στο Νο4 και ακολουθούν οι υπόλοιπες, με την Σάκκαρη να βρίσκεται πλέον στο Νο7.
Η πρώτη τριάδα (Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα) δεν άλλαξε, ενώ στο Νο10 ανέβηκε η Ονς Τζαμπέρ.
Όσον αφορά τους άνδρες δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στο Νο4, όπως και ο Τζόκοβιτς στο Νο1, διατηρώντας απόσταση 1.200 περίπου πόντων από τον Μεντβέντεφ.
Tagged under
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- AFP report from Imbros & Tenedos: Hundreds of Greeks have returned, but the Greek presence remains fragile
- Kypseli Horror: Frozen Baby’s Death Investigated as Homicide
- Athens launches AI-powered traffic command system with drones, 235 cameras
- Register for the 23rd Annual AHI Golf Classic
- Netanyahu on "Achilles' Shield": The agreement with Greece is one of the largest in Israel's history



