Ρεάλ και Τσέλσι στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ
Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι δύο πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στον ημιτελικό του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς απέκλεισαν την ΠΣΖ και την Ντόρτμουντ αντίστοιχα.
Τσέλσι - Παρί Σεντ Ζερμαίν 2-0
Μεγάλη πρόκριση για την Τσέλσι καθώς με γκολ του Ντεμπά Μπα λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο 87'ο λεπτό, κέρδισε 2-0 την Παρί Σαιν Ζερμαίν του Λοράν Μπλαν και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αφού είχε χάσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα. Το σκορ είχε ανοίξει για τους μπλε ο Αντρέ Σούρλε στο 32'.
Ντόρτμουντ- Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
Στον άλλο προημιτελικό της βραδιάς, τα δύο γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετά για την Ντόρτμουντ, ώστε να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού είχε χάσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με 3-0.Το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Ράους στο 24' και ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του στο 37'. Είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι για τη Ρεάλ, στο οποίο αστόχησε ο Ντι Μαρία στο 17'.
Η φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Και στους δύο αγώνες έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι, καθώς τα πρώτα ματς είχαν λήξει αμφότερα 1-1.
