Logo
Print this page

"Με βίασε εγγονός Βουλευτή"

Νέα εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση βιασμού της 14χρονης τσιρλίντερ από το Μιζούρι, η οποία είχε μπει στο αρχείο λόγω ανεπάρκειας στοιχείων.

Πρόκειται για την καταγγελία της Ντέζυ Κόλεμαν, 15 χρονών σήμερα, η οποία είχε υποστηρίξει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 17χρονο Μάθιου Μπάρνετ, εγγονό του πρώην μέλους του Κογκρέσου, Ρεξ Μπάρνετ.  Με αφορμή την ενεργοποίηση της υπόθεσης από τις Αρχές, η Ντέζυ μίλησε για την περιπέτειά της, επιμένοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού.

"Μετά από αυτό που συνέβη, χαρακωνόμουν και προσπάθησα να αυτοκτονήσω.  Δεν είμαι πια το άτομο που ήμουν και δεν μπορώ να δεχτώ ότι μου συνέβη αυτό", δηλώνει η Ντέζυ, υποστηρίζοντας ότι ο 17χρονος την εκμεταλλεύτηκε, επιχειρώντας να την μεθύσει για να πετύχει τον σκοπό του.

"Μου έδωσε να πιω ένα λικέρ.  Στην συνέχεια, θυμάμαι μόνο σκοτάδι και κρύο.  Δεν κατάλαβα τι έγινε.", τονίζει η 15χρονη, την οποία βρήκε λιπόθυμη, έξω από το σπίτι της - με θερμοκρασία περιβάλλοντος 22 βαθμούς Φαρενάιτ - η μητέρα της.  Λίγες ώρες αργότερα, ο 17χρονος συνελήφθη, όμως, τελικά, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, αφού ο ισχυρισμός του ότι δεν επρόκειτο για βιασμό αλλά για κανονική σεξουαλική επαφή, έπεισε τις Αρχές.

"Για αρκετό καιρό, έπεσα θύμα χλεύης και διασυρμού από συμμαθητές μου.  Έλεγαν πώς... τα ήθελα, για να έχω μετά σεξουαλική επαφή με τον Μάθιου".

Η Ντέζυ ζει με την μητέρα και τα αδέλφια της, αφού ο πατέρας της έχει σκοτωθεί σε τροχαίο.  Πέρυσι, η οικογένεια μετακόμισε πάλι στο Albany, με την 15χρονη μαθήτρια να δηλώνει πως προσπαθεί να ξεχάσει.  Πλέον, η επανενεργοποίηση της έρευνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design