Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Σοκ από τις αποκαλύψεις της Πάμελα Αντερσον: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού

  • Written by 

Σόκαρε και συγκλόνισε με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την τραυματική παιδική της ηλικία η Πάμελα Άντερσον, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του Ιδρύματος Πάμελα Άντερσον, «The Anderson Pamela Foundation», στο πλαίσιο του 67ου Φεστιβάλ των Καννών. 

 

Η ξανθιά σούπερ σταρ προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όταν εξομολογήθηκε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά στην ηλικία των 6 ετών, ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 12 και ότι μετά από λίγα χρόνια υπήρξε θύμα ομαδικού βιασμού από μέλη συμμορίας. 

Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε: «Δεν είχα εύκολα παιδικά χρόνια. Παρά το γεγονός πως οι γονείς μου με αγαπούσαν πολύ και προστάτευαν, κακοποιήθηκα σεξουλικά στα έξι μου χρόνια από τη νταντά μου...Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι ενός φίλου και ο μεγαλύτερος αδελφός του, αποφάσισε να μου δείξει πώς παίζεται το τάβλι. Αργότερα, άρχισε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη, και έπειτα με βίασε παρά φύσιν».

Ο εφιάλτης όμως για την 46χρονη σταρ του Baywatch δεν σταμάτησε εκεί... Λίγα χρόνια μετά, στην εφηβεία της, τη βίασε ο σύντροφός της μαζί με έξι φίλους του. «Το τότε αγόρι μου αποφάσισε ότι θα είχε πλάκα να με βίαζε με έξι φίλους του», είπε, σοκάροντας τις Κάννες.

Το ίδρυμα της Άντερσον στοχεύει στην καταπολέμηση της κακοποίησης των γυναικών.