Log in
A+ A A-

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των best seller του Νικόλα Ουρανού και της Τζιλ Δούκα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσιάση βιβλιού του Νικόλα Ουρανού και της Τζιλ Δούκα στην Νεά Υορκή την περασμένη εβδομάδα.

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Life & Relationship Coach και #1 International Best Selling συγγραφέας των βιβλίων "Αγάπη Τώρα" και "Ευ Ζην Τώρα" . Συγκεκριμένα δήλωσε : «Ένα όνειρό μας έγινε πραγματικότητα! Η πραγματοποίηση αυτού του event στη Νέα Υόρκη. Είναι πραγματικά συγκινητικό μέσα σε στιγμές της ώρας διεξαγωγής, να καλλιεργείται η εμπιστοσύνη, να επικοινωνούνται τόσες δυνατές αλήθειες και να δημιουργείται το εφαλτήριο αλλαγής ζωών ανάμεσα στους συμμετέχοντες και σε μας, ώστε από "φαινομενικά" άγνωστοι-να γίνουμε νέοι "ψυχικά" φίλοι. Επιστέφουμε στην Ελλάδα γεμάτοι χαρά και ικανοποίηση που το μηνυμά μας έλαβε ανταπόκριση στην πράξη.»

H Τζιλ Δούκα μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου με την σειρά της δήλωσε : "Είχαμε ένα ζεστό ομαδικό coachingsession αναφορικά με τα 3 κλειδιά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε! Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις αντιστάσεις και τα θέματα που τους κρατούσαν μακριά από το επόμενο βήμα του καθενός που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία της ζωής των ονείρων τους. Η καρδιά μου είναι γεμάτη από τις συνειδητοποιήσεις των συμμετεχόντων μετά το τέλος του workshop. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Cocomat Soho για την ζεστή φιλοξενία!"

 

48314816_514900465664781_3386536632919261184_n.jpg48374319_547312642345925_2721893776757882880_n.jpg

"Καμία σχέση", είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Κατερίνας Γιατζόγλου και του Δημήτρη Αποστόλου

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου και του Δημήτρη Αποστόλου με τιτλο «Καμία σχέση». Συγκεκριμένα το πέμπτο κατα σειρά βιβλίο της Κατερίνας και το πρώτο του Δημήτρη, αφορά την ανατομία των ερωτικών σχέσεων και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει απο τις εκδόσεις Λιβάνη

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

 

Θεωρώ τα βιογραφικά κάτι σαν μνημόσυνα. Γιατί είμαι παιδί του αύριο.
Πολλά χρόνια (δεν τα μετράω ποτέ) «πρώτο βιολί» στα περιβόητα ΜΜΕ,
μέχρι και σήμερα. Παράλληλα για να ισορροπώ έχω έναν μεγάλο έρωτα
που δε μ’ έχει απογοητεύσει. Αυτό είναι το πέμπτο βιβλίο μου. Τα ταξίδια και η φωτογραφία είναι οι ανάσες μου. Μεγαλώνοντας δε διαλέγω, ξεδιαλέγω. Στόχος ζωής, να εμπνέω τους ανθρώπους... Ρατσίστρια με τους ηλίθιους, μόνιμα εξαρτημένη από τα extremesports... ειδικά από την αλήθεια...

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

 

Στον μισό αιώνα και κάτι «ψιλά» χρόνια ζωής που ζει, έχει γράψει εκατομμύρια λέξεις είτε σαν δημοσιογράφος (22 έτη σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνο, ξενόγλωσσο Τύπο) είτε σαν τηλεοπτικός σεναριογράφος (Δύο Ξένοι, Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; κ.ά.) είτε σαν θεατρικός συγγραφέας (Το Δώρο, Τα Κορίτσια με τα Μαύρα, Μπαμπά, μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή, Παρακαλώ… ας Μείνει Μεταξύ μας, Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη και άλλα 18). Ταξίδεψε πολύ. Χάθηκε συχνά. Διαλύθηκε συχνότατα. Αναγεννήθηκε σπανιότερα. Ερωτεύτηκε παράφορα. Λάτρεψε τις γυναίκες. Αναζήτησε το νόημα της ζωής σε θρησκείες - πολιτικές - φιλοσοφίες και τελικά βρήκε μόνο τον εαυτό του. Ευτύχησε. Ατύχησε. Ευεργετήθηκε. Επιβίωσε. Αλλά κυρίως απέκτησε καθαρή εικόνα της ζωής και πεντακάθαρη συνείδηση. Εκπαιδεύτηκε να μιλάει σταράτα και λίγο ακραία. Πλέον συνεχίζει να γράφει, να ονειρεύεται και να ζει «μεταλλαγμένος» από τους δυο μοναδικούς του γιους. Με λίγα λόγια έζησε και ζει «πλουσιοπάροχα».

 

Subscribe to this RSS feed