Logo
Print this page

SkyGreece: Αιτήσεις αποζημίωσης μέσω Ernst&Young

Την δυνατότητα να υποβ άλουν αιτήσεις αποζημίωσης μέσω της Ernst & Young δίνει η SkyGreece στο επιβαίνον κοινό που είχε εισιτήρια αλλά δεν ταξίδεψε ποτέ, λόγω της διακοπής των εργασιών της. Τα σχετικά έγγραφα, όπως και περαιτέρω πληροφορίες έχουν αναρτηθεί σε ειδική υποσελίδα της Ernst & Young και, συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ey.com/ca/skygreece.

Στην σχετική ανακοίνωση, η SkyGreece τονίζει ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό αναδιάρθρωσής της προκειμένου να επαναλειτουργήσει, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Παράλληλα, διευκρινίζεται στους επιβάτες που είτε έκλεισαν θέσεις σε άλλες πτήσεις, είτε προετοιμάζονται να το κάνουν, πως επί του παρόντος δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν τα έκτακτα έξοδα των επιπλέον εισιτηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι η SkyGreece Airlines, μετά από μια περίοδο προβληματικής λειτουργίας στην υπερατλαντική σύνδεση της Ελλάδας με Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά, διέκοψε αιφνιδίως την λειτουργία της στις 27 Αυγούστου, ενώ λίγες ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στον αντίστοιχο πτωχευτικό κώδικα του Καναδά.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design