Σε κλοιό ΜΑΤ η Νομική
- Written by E.Tsiliopoulos
Δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από το κτήριο της Νομικής Σχολής Αθηνών, που τελεί υπό κατάληψη για έκτη μέρα, από αντιεξουσιαστές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες δεν υπάρχουν σχέδια για αστυνομική επέμβαση.
Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα της κατάληψης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι καταληψίες ζητούν μεταξύ άλλων την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και των συγγενών κρατουμένων της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», την κατάργηση των «αντιτρομοκρατικών» νόμων, αλλά και των φυλακών τύπου Γ'.
Latest from E.Tsiliopoulos
- The former royals o F Greece at King Harald's funeral - Their relationship with the Norwegian royal family
- Amal Clooney at the Presidential Palace for a meeting with President Tasoulas
- Popular singer Giorgos Mazonakis' sudden death causes grief and raises questions
- Lasithi: Polish man ended up in ICU after his partner said "no" to his marriage proposal
- Athens a new hub for hedge funds: After Chris Rokos, Easy Englander's American Millennium also in Greece
