Ισχυρή εντολή ζήτησε ο Μεϊμαράκης
- Written by E.Tsiliopoulos
Ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ζήτησε απόψε από το Ηράκλειο, μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Με ιδιαίτερες αναφορές στην Κρήτη και τους Κρητικούς ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στον Νομό Ηρακλείου. "Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ. για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και Κρητικός μετά το 1993".
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για όσα είχε προεκλογικά πει στο Ηράκλειο, κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του λαού.
Ζήτησε από τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά.
Ακόμα ζήτησε απ' όλους να γίνουν κήρυκες της ενότητας των Κρητών.
«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε» ανέφερε και είπε ότι «όλοι εμείς είμαστε το κόμμα το λαϊκό, το κεντροδεξιό, το φιλελεύθερο».
Related items
-
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η νίκη της ΝΔ, νίκη της Ελλάδος και κάθε Έλληνα
-
Αποτελέσματα εκλογών 2019: Αυτοδυναμία τετραετίας για ΝΔ με 158 βουλευτές
-
ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα: Χρήσιμη γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος
-
Παπανδρέου: Γιατί να μην συνεργαστεί η ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ;
-
Μητσοτάκης: Η ΝΔ έτοιμη να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας
Latest from E.Tsiliopoulos
- The former royals o F Greece at King Harald's funeral - Their relationship with the Norwegian royal family
- Amal Clooney at the Presidential Palace for a meeting with President Tasoulas
- Popular singer Giorgos Mazonakis' sudden death causes grief and raises questions
- Lasithi: Polish man ended up in ICU after his partner said "no" to his marriage proposal
- Athens a new hub for hedge funds: After Chris Rokos, Easy Englander's American Millennium also in Greece
