Μολότοφ εναντίον αστυνομικού κτηρίου στην Καισαριανή
- Written by E.Tsiliopoulos
“Καταδρομική” επίθεση με βόμβες μολότοφ στο κτήριο, στην Καισαιριανή, όπου στεγάζονται αστυνομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και τα ΜΑΤ, πραγματοποίησαν, στις 2:30, τα ξημερώματα άγνωστα άτομα.
Οι δράστες μόλις πέταξαν τις μολότοφ τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής. Σημειώνεται ότι από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν συλλήψεις ή προσαγωγές. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth
