Logo
Print this page

Ποιες περιοχές κάνουν limit up στο χρηματιστήριο της κτηματαγοράς

Featured Ποιες περιοχές κάνουν limit up στο χρηματιστήριο της κτηματαγοράς

Το χρηματιστήριο της κτηματαγοράς, η Γλυφάδα, η Βούλα, το Ελληνικό, το Ν. Ψυχικό αλλά και το Γκάζι και το Παγκράτι κάνουν limit up. Κόντρα στην πανδημία που συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της, οι τιμές πώλησης των νεόδμητων κατοικιών στις περιοχές αυτές καταγράφουν ανοδική τροχιά.

Οι hot περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και των μεγάλων πόλεων προσελκύουν το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων που θέλουν να επενδύσουν στα ακίνητα, βλέποντας ότι προσφέρουν υπεραξίες και αποδόσεις. Στη Γλυφάδα οι τιμές πώλησης ενός νεόδμητου διαμερίσματος 70-110 τ.μ. φθάνουν έως και 8.000 ευρώ το τετραγωνικό. Ιδια τιμή συναντάμε και στο κέντρο της Βούλας, ενώ στο Ελληνικό η τιμή πώλησης ενός νεόδμητου διαμερίσματος φθάνει τα 6.000 ευρώ το τετραγωνικό. Στις βόρειες γειτονιές του Λεκανοπεδίου τα διαμερίσματα πωλούνται έως και 4.400 ευρώ το τετραγωνικό στο Νέο Ψυχικό, 3.800 ευρώ στου Παπάγου και 3.700 ευρώ στα Βριλήσσια.

Το κέντρο διατηρεί την αίγλη του και το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών ακινήτων. Περιζήτητες περιοχές είναι το Γκάζι, με τις τιμές πώλησης των νεόδμητων να φθάνουν τα 3.600 ευρώ το τετραγωνικό, και το Παγκράτι με 3.500 ευρώ το τ.μ.

Ανεβασμένες είναι οι τιμές και στα δυτικά προάστια, όπου την κούρσα οδηγεί το Αιγάλεω, με τα νεόδμητα διαμερίσματα να πωλούνται έως και 2.800 ευρώ το τετραγωνικό, και αμέσως μετά βρίσκουμε την Πετρούπολη με 2.700 ευρώ το τ.μ.

Στον χάρτη των νεόδμητων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν η Καλαμαριά με 2.800 ευρώ το τ.μ. και η Θέρμη με 2.300 ευρώ το τ.μ. Στην Πάτρα οι τιμές πώλησης των νεόδμητων διαμερισμάτων φθάνουν έως 2.300 ευρώ το τετραγωνικό, στα Γιάννινα τα 2.600 ευρώ, στο Ηράκλειο τα 2.800 ευρώ και στα Χανιά υπερβαίνουν τα 2.700 ευρώ το τετραγωνικό.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design