Logo
Print this page

Αύριο στον τόπο της τραγωδίας η Μέρκελ

Αύριο θα μεταβεί στο σημείο της συντριβής του μοιραίου αεροσκάφους η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, προκειμένου να ενημερωθεί από τους τοπικούς αξιωματούχους τις λεπτομέρειες για την αεροπορική τραγωδία που κόστισε την ζωή σε 67 Γερμανούς πολίτες.

Η κ. Μέρκελ δήλωσε συγκλονισμένη από το συμβάν και εξέφρασε την συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων.

Η καγκελάριος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος χαρακτήρισε την συντριβή του αεροσκάφους «πένθος και τραγωδία».

O πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι είπε σε δηλώσεις του ότι η Ισπανία θα συνδράμει στις έρευνες των γερμανικών και γαλλικών αρχών, ενώ πρόσθεσε ότι μεταξύ των επιβαινοντων στη μοιραία πτήση ήταν και Τούρκοι.

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή της συντριβής του μοιραίου Aibus, συγκλονισμένοι φθάνουν στο αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελώνης, συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design