Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Βελτιώνεται ο καιρός μετά την χιονοθύελλα - Προβλέψεις για χιόνι την Παρασκευή

Σε σχετικά φυσιολογικές για την εποχή επίπεδα αναμένεται να κινηθεί η θερμοκρασία τις προσεχείς ημέρες, μετά το πέρασμα της χιονοθύελλας «Γιόνας».

Με τις μέγιστες να κινούνται κοντά στους 40 βαθμούς Φαρενάιτ, οι μετεωρολόγοι του Weather Channel προβλέπουν μια πιθανή ελαφρά χιονόπτωση το πρωί της Παρασκευής, η οποία βέβαια, εφόσον έρθει, θα καθυστερήσει την απομάκρυνση της ήδη μεγάλης ποσότητας χιονιού που βρίσκεται στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Μέχρι και τις 8 Φεβρουαρίου δεν προβλέπεται κάποια ραγδαία επιδείνωση, ενώ τις πρώτες ημέρες του επόμενου μήνα η θερμοκρασία θα ανέβει και θα προσεγγίσει τους 50. Πάντως, τονίζεται ότι κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το κατά πόσον ο Γιόνας θα είναι και το μοναδικό έντονο καιρικό φαινόμενο, ιδίως σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Άλλωστε, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ακόμη κι όταν προέβλεψε ότι ο φετινός χειμώνας δεν θα είναι το ίδιο βαρύς, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μια μεμονωμένη μεγάλη χιονοθύελλα δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design