Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Στις 5 Φεβρουαρίου η δίκη για τον θάνατο του 4χρονου

Στις 5 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της 27χρονης Kryzie King, που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα ένα 4χρονο παιδί, λίγο πριν αυτό τραυματιστεί θανάσιμα στο Μανχάταν.
Πρόκειται για την μπέιμπι σίτερ, η οποία βρίσκεται στα χέρια των Αρχών εδώ και μια εβδομάδα, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ο 4χρονος Myls Dobson, του οποίου και είχε την επιμέλεια.  
 
Λίγο μετά την μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείου, η King, που είχε αναλάβει την φύλαξή του τις τελευταίες εβδομάδες, ανακρίθηκε από την Αστυνομία.  Κατά την διάρκεια της ανάκρισης παραδέχτηκε πως, καθ' όλη την διάρκεια της ενασχόλησής της με την φύλαξη του 4χρονου, τον κακοποιούσε, καίγοντάς τον και χτυπώντας τον σε όλο του το σώμα, προκειμένου να τον πειθαρχήσει.  Οι εισαγγελικοί λειτουργοί της απήγγειλαν κατηγορίες για κακοποίηση και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παραπέμποντας την υπόθεση στα Δικαστήρια.
 
Προς το παρόν, η 27χρονη δεν έρχεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της δολοφονίας, αφού δεν παραδέχτηκε, ούτε έχει προκύψει ακόμη πως ο θάνατος του παιδιού προήλθε από τραύμα που του προκάλεσε η ίδια.  Άλλωστε, υποστηρίζει ότι ο μικρός, ενώ ήταν κλειδωμένος στο μπάνιο για "σωφρονισμό", έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα, τελικά, να χάσει την ζωή του.  Όμως, εφόσον το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι διαφορετικό, η θέση της θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.
© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design