Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Νέο βίντεο από την εξαφάνιση του Avonte

Νέα στοιχεία για την μοιραία εξαφάνιση του 14χρονου Avonte Oquendo στη Νέα Υόρκη δίνει νέο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σχολείου, καθώς αποδεικνύεται, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το έλλειμμα ασφαλείας που επικράτησε το μεσημέρι της 4ης Οκτωβρίου.

 

Ειδικότερα, στο σχετικό βίντεο εμφανίζεται ένας ενήλικας, ο οποίος βγαίνει από το σχολικό κτίριο και αφήνει την πόρτα ανοιχτή.  Μισή ώρα αργότερα, το άτυχο παιδί φαίνεται να τρέχει προς την έξοδο και, τελικά, εξέρχεται, με τα γνωστά, τραγικά αποτελέσματα.  Τρία λεπτά μετά την κρυφή φυγή του Avonte, ένας εργαζόμενος αντιλαμβάνεται ότι η πόρτα είναι ανοιχτή και την κλείνει.  Το κακό, όμως, έχει γίνει.

"Πώς μια πόρτα μένει ορθάνοιχτή για τριάντα λεπτά;  Δεύτερον, γιατί ο υπεύθυνος ασφαλείας την άφησε ανοιχτή για μισή ώρα;  Τρίτον, γιατί την κλείνει τρία λεπτά αφού φεύγει ο Avonte;", αναρωτιέται ο δικηγόρος της οικογένειας, David Perecman.

Η οικογένεια ζητά περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ αναμένεται να αξιώσει μια σημαντική αστική αποζημίωση από τον Δήμο της Νέας Υόρκης, στον οποίο και υπάγεται το σχολείο του Avonte στο Long Island City.

Media

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design