Logo
Print this page

Νέα Υόρκη: Μέσα στο 2014 απελευθερώνεται η φαρμακευτική μαριχουάνα

Μέχρι το τέλος του χρόνου υπολογίζεται ότι θα επιτραπεί στη Νέα Υόρκη η χρήση μαριχουάνας για φαρμακευτικούς λόγους, όπως εκτιμούν οι Αρχές της Πολιτείας.

Το μεγάλο ερωτηματικό, επί του παρόντος, είναι ο χρόνος κατά τον οποίο θα συλλεχθούν τα ιατρικά στοιχεία, που θα αποδεικνύουν ότι η μαριχουάνα μπορεί να προσφέρει ανακούφιση στον ασθενή, ειδικά εάν πρόκειται για καρκινοπαθείς σε συγκεκριμένα στάδια της νόσου.

Μετά την συλλογή τους, τα σχετικά στοιχεία αναμένεται να αξιοποιηθούν όχι μόνο για την απελευθέρωση της φαρμακευτικής μαριχουάνας στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε ολόκληρη την Αμερική.

Παρόλα αυτά, στη Νέα Υόρκη, το σχέδιο που προωθείται θα είναι πιο αυστηρό σε σχέση με την Καλιφόρνια, αφού θα επιτρέπει την χορήγηση μαριχουάνας σε είκοσι επιλεγμένα νοσοκομεία.

Όπως ξεκαθαρίστηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Μπιλ Ντε Μπλάσιο, δεν υπάρχει σκέψη, επί του παρόντος, για γενική απελευθέρωση της χρήσης της μαριχουάνας.

© 2012 - 2025 NewGreekTV.com

Website Design