Νέα Υόρκη: Σχολικό λεωφορείο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
- Written by C.Athanasatos
Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στο Μανχάτταν, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο σχολικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο οδόστρωμα.
Το περιστατικό συνέβη στο Upper East Side του Manhattan, στην συμβολή της Second Avenue με την 93rd Street. Όπως προκύπτει από την έκθεση της Αστυνομίας, το θύμα - που υπολογίζεται πως ήταν περίπου 40 ετών, χτυπήθηκε από το λεωφορείο στην διάβαση πεζών. Παρόλα αυτά, όμως, πιθανότατα φέρει ευθύνη, αφού μαρτυρίες την θέλουν να επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο με κόκκινο φανάρι.
Το λεωφορείο, την δεδομένη χρονική στιγμή, μετέφερε έξι παιδιά από 5 έως 11 ετών, τα οποία δεν τραυματίστηκαν.
Πάντως, αυτήν την περίοδο, η εν λόγω περιοχή παρουσιάζει δυσκολίες για τους πεζούς, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες για την διάνοιξη της νέας γραμμής του μετρό.
Related items
-
Νέα Υόρκη: Ντελιβεράς κατηγορείται για κλοπή γλυκών 90.000 δολαρίων
-
Η Νέα Υόρκη εξετάζει την αποποινικοποίηση στην εργασία του σεξ
-
Νέα Υόρκη: Μεγάλο συνέδριο για Ανατ. Μεσόγειο, Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ
-
Γκρήνπορτ: Εορτασμός της Βαϊοφόρου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, Ταξιάρχου και Γερασίμου
-
Η παρέλαση των τσολιάδων στη Νέα Υόρκη με το «Μακεδονία ξακουστή»