Logo
Print this page

Η United Airlines ενώνει απευθείας Αθήνα - Νέα Υόρκη

Την έναρξη απευθείας πτήσεων Αθήνα – Νέα Υόρκη από τον προσεχή Μάιο ανακοίνωσε η United Airlines.

Η αμερικανική εταιρεία, η οποία εξασφάλισε την σχετική αδειοδότηση, θα πετάει καθημερινά από το αεροδρόμιο του Newark, χρησιμοποιώντας ένα Boeing 767-300 με 214 θέσεις, εκ των οποίων οι 30 θα είναι business και οι 49 Economy Plus, με μια πτήση κάθε μέρα μετ'επιστροφής. Ειδικότερα, η πτήση από Αθήνα θα αναχωρεί στις 12:30 το μεσημέρι από το Ελευθέριος Βενιζέλος και θα φτάνει στο Νιούαρκ στις 4:30 το απόγευμα ώρα Νέας Υόρκης, ενώ η πτήση από το Νιούαρκ θα αναχωρεί στις 5:40 το απόγευμα και θα προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδος.

Να αναφερθεί ότι οι απευθείας πτήσεις δεν θα πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο αλλά μόνο για το χρονικό διάστημα από 26 Μαϊου έως 6 Οκτωβρίου, σε ένα πανομοιότυπο πρόγραμμα δηλαδή με την Delta.

Πάντως, με την απόφαση αυτή της United Airlines, αυξάνονται οι αξιόπιστες επιλογές για απευθείας πτήσεις προς Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, ενώ δίνεται η δυνατότητα στους ομογενείς που διαμένουν πιο κοντά στο Νιούαρκ να αποφύγουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης στο αεροδρόμιο Κένεντυ.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design