Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά… μαζική έξοδος ενόψει 15 Αυγούστου
- Written by E.Tsiliopoulos
Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο «βομβαρδίζεται» συνεχώς από ταξιδιώτες που εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους.
Σήμερα, η κίνηση στον Πειραιά είναι από νωρίς ιδιαίτερα αυξημένη, κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί το Σαββατοκύριακο, ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου.
Πολλοί εκδρομείς έφτασαν την τελευταία στιγμή στο λιμάνι και πρόλαβαν στο «παρά ένα» το πλοίο τους, καθώς παρέμειναν μπλοκαρισμένοι στους δρόμους γύρω από το λιμάνι, εξαιτίας του κυκλοφοριακού χάους που επικρατούσε. Οι εξοδούχοι, πάντως, θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή καθώς πολλά πλοία φτάνουν με καθυστέρηση.
Σήμερα είναι προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων, αφού όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος οι εκδρομείς που αναχωρούν είναι όλο και περισσότεροι. Οι αδειούχοι θα ταξιδέψουν υπό συνθήκες καύσωνα, καθώς η θερμοκρασία τραβά από σήμερα την ανηφόρα και θα φτάσει σε πολλές περιοχές τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Latest from E.Tsiliopoulos
- Two doctors arrested in death of Greek singer Star Giorgos Mazonakis
- Israeli ambassador wishes youngsters for first day of school
- The former royals of Greece at King Harald's funeral - Their relationship with the Norwegian royal family
- Amal Clooney at the Presidential Palace for a meeting with President Tasoulas
- Popular singer Giorgos Mazonakis' sudden death causes grief and raises questions
