Logo
Print this page

Ψηφίζουμε την Έλενα για Miss USA - Δείτε πώς

Αμφίδρομη θα είναι η διαδικασία ανάδειξης της Miss USA, με το κοινό να έχει την δυνατότητα να επιλέξει online την υποψήφια που θεωρεί ότι πρέπει να περάσει στις πρώτες 15. Την Ελληνοαμερικανίδα Έλενα ΛαΚουάτρα από την Πενσυλβάνια στηρίζουν οι ομογενείς και όχι μόνο. Μάθετε πώς μπορείτε να την ψηφίσετε.

 

Ελληνικό χρώμα έχουν φέτος τα Καλλιστεία της Miss USA, καθώς η Μις Πενσυλβάνια - και εκ των φαβορί για τις πρώτες 15 - Έλενα ΛαΚουάτρα είναι ομογενής με καταγωγή από την Ιθάκη, διατηρώντας στενές σχέσεις με την πατρίδα των παππούδων της. Όμως, εκτός από τις ευχές Ελλαδιτών και ομογενών - οι οποίες είναι δεδομένες - υπάρχει και η δυνατότητα να της δώσουν μια... ώθηση προς την κορυφή. Όλα αυτά χάρη στο αμφίδρομο σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, βάσει του οποίου το κοινό θα μπορεί να επιλέξει την αγαπημένη υποψήφιά του μέσω των Social Media.

Ειδικότερα, σε τεχνικό επίπεδο υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι ψηφοφορίας: Ο πρώτος μέσα από το site του διαγωνισμού, ο δεύτερος μέσα από το application της Miss USA και ο τρίτος μέσω Twitter (tweet στο #missusa με hashtag της υποψήφιας).

Όσοι ψηφίζουν μέσω του site θα μπορούν να μπαίνουν στο ειδικό link vote.missusa.com και να βρουν την Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια με τίτλο PENNSYLVANIA (σ.σ. πολιτεία προέλευσης). Εκεί, πατώντας το «+» μπορούν να τις δώσουν μέχρι και 10 πόντους, που είναι το maximum για κάθε ψηφοφορία. Κατόπιν, κατοχυρώνουν την ψήφο τους με το κουμπί πάνω δεξιά στην σελίδα και κάνουν log in στον λογαριασμό τους στο Facebook ή το Twitter, καθώς η ψηφοφορία είναι επώνυμη.

votemissusa

Να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει κανόνας που να θέτει περιορισμούς για την γεωγραφική προέλευση των χρηστών. Αυτό σημαίνει πως, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν την Ελληνοαμερικανίδα υποψήφια και Έλληνες από την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικτυακή ψηφοφορία (σ.σ. επιτρέπεται ενα login ημερησίως) θα μείνει ανοικτή μέχρι τις 4 Ιουνίου, καθώς την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

Θυμηθείτε την συνέντευξη της Έλενας στο New Greek TV, μέσω Skype από το Λας Βέγκας.

© 2012 - 2022 NewGreekTV.com

Website Design