Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Μις Πενσυλβάνια: Δηλώνει υπερήφανη Ελληνίδα (Video)

Συγκίνηση και θαυμασμό προκαλεί η Ιστορία της ομογενούς Μις Πενσυλβάνια, Έλενας Λακουάτρα, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο της "Μις ΗΠΑ 2016", με τα social media να εστιάζουν στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και την αγάπη της για την Ελλάδα.

 

Ειδικότερα, στο καθιερωμένο "μίνι βιογραφικό" βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, η 24χρονη Έλενα αποκαλύπτει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακοή της, καθώς προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα στην ηλικία των 4 ετών, όταν και απειλήθηκε η ίδια της η ζωή.  

"Έχασα την ακοή μου και από τα δύο αυτιά μου. Εβαλα κοχλιακό εμφύτευμα, είναι πίσω από το αυτί μου", αναφέρει η Έλενα, η οποία τονίζει πως κινδύνευσε η ζωή της.

Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, η Μις Πενσυλβάνια δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της, το ελληνικό φαγητό και τους ελληνικούς χορούς, εκφράζοντας την επιθυμία της να επισκεφθεί την Ελλάδα το καλοκαίρι για να συναντήσει τον παππού και την γιαγιά της.

"Είμαι μέλος μίας μεγάλης ελληνικής οικογένειας. Μας αρέσει που είμαστε Ελληνες. Μας αρέσει να λέμε σε όλους ότι είμαστε Ελληνες. Αγαπάμε τους ελληνικούς χορούς, το ελληνικό φαγητό. Ο,τι είναι ελληνικό. Αγαπώ την οικογένειά μου, είμαι τόσο περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Θέλω να πάω στην Ελλάδα το καλοκαίρι, να επισκεφθώ τη γιαγιά μου και τον παππού μου που ζουν εκεί."

Ο διαγωνισμός των καλλιστείων για την Μις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένος για την 5η Ιουνίου και, ασφαλώς, οι Έλληνες της Β. Αμερικής στέλνουν στην Έλενα την... θετική τους ενέργεια.